Mariël Bogaerts-van Hulten

Biografie

Als jong meisje wilde ik al graag de “wereld verbeteren. Ik studeerde sociaal pedagogisch werk in Nijmegen en daarna runde ik een eigen modezaak in het centrum van Oss, voordat ik uiteindelijk fulltime voor het moederschap ging. Inmiddels vangt ons gezin ook jongeren op binnen de crisiszorg. We hebben daardoor veel ellende gezien, maar ook mogen ervaren tot wat voor moois jongeren in staat zijn als je hen mag begeleiden op de ingewikkelde weg die voor hen ligt.

Door het bieden van deze hulp raakte ik ook geïnteresseerd in de politiek, en dan met name de lokale politiek. Hoe kan ik mijn steentje bijdragen om het voor de Ossenaren nog beter, fijner, en leuker te maken in onze gemeente? Na een lange zoektocht kwam ik uit bij Beter Oss. Ik wil vanuit deze plek een schakel zijn tussen de burgers van Oss en de Osse politiek. Je mag mij dan ook altijd benaderen als je ergens mee in de knel zit. Ik kom graag bij je op de koffie en vind het een voorrecht samen te kijken naar de mogelijkheden.

Mariël Bogaerts – van Hulten is geboren en getogen in Oss. Ze voedt er samen met haar man hun dochters Anne (20), Guusje (16), en hun pleegdochter Ashley (15) op. Mariël heeft een passie voor mode en styling en voelt zich bijzonder betrokken bij de problemen van jongeren die in de maatschappij buiten de boot dreigen te vallen.

Volg Mariël