Jos van Vlijmen

Biografie

Mijn hoop is dat zo veel mogelijk Ossenaren naar de stembus gaan, en daar wil ik me dan ook met hart en ziel voor inzetten. Want alleen dan krijgen we een eerlijk beeld van wat de wensen van de Osse burgers zijn, en wat voor beleid we daarop moeten voeren. Sinds de oprichting van de partij ben ik lid van Beter Oss om dat samen vorm te geven.

Ideeën die daarvoor al bestaan zijn bijvoorbeeld het stimuleren van het sport- en verenigingsleven. Sport en bewegen hoort bij een gezond leven, en iedereen is er bij gebaat als we gezonder oud worden. De gemeente moet verenigingen daarom tegemoet te komen in hun onkosten, bijvoorbeeld in het huren van materialen voor evenementen. Vrijwilligerswerk moet bovendien bevordert worden.

Ook is het belangrijk om goed de vinger aan de pols te houden van het woon-, zorg- en ouderenbeleid, zaken waar we vroeg of laat allemaal behoefte aan hebben. En als iedereen er zorg voor draagt alles wat lokaal gekocht kan worden, ook daadwerkelijk bij lokale ondernemers te kopen, dragen we allemaal bij aan een gezond ondernemersklimaat voor onze gemeente.

Jos van Vlijmen werd 66 jaar geleden geboren in Oss waar hij nog altijd woont. In zijn jonge jaren was hij een verdienstelijk wielrenner en nu een fanatiek vrijwilliger in en om de wielersport. Je kunt Jos altijd bellen om hulp, behalve als er wielrennen op TV is.