Wim Vonk

Burgerlid
Biografie

Oss vind ik een geweldige gemeente om in te wonen en werken. We hebben een sterke kern met daaromheen en flink aantal prachtige dorpen. Er zijn volop mogelijkheden om te sporten en te recreëren, zowel op cultureel vlak als in de natuur van de bosgebieden of de uiterwaarden langs de Maas. De afgelopen jaren heb ik als Burgerlid ‘Sociaal Bestuurlijk’ van Beter Oss eraan meegewerkt om dat te kunnen behouden en daaraan verder te werken.

Speerpunten daarbij zijn het woonbeleid, sport- en sociaal beleid, en een gezond ondernemersklimaat dat met een betrouwbaar bestuur. Uitdagingen maak ik graag concreet, zodat snel naar een duidelijke oplossing gezocht kan worden. Simpel, overzichtelijk, goed gecommuniceerd en in samenwerking met de direct betrokkenen. Precies daarom voel ik me thuis bij Beter Oss.

Wim woont met Diana in Maren-Kessel, heeft 3 volwassen kinderen, 2 zoons (Jeremy en Alaric) en 1 dochter (Gaby-Jane) en ook 2 kleinzoons (Zion en Bram). Naast zijn Coach- en Advies werkzaamheden, tennist, wandelt en fietst hij graag. Lost graag lastige puzzels op en is in Maren-Kessel onder andere voorzitter van de TV De Velmer.