Michael Nederkoorn

Biografie

De landelijke politiek heb ik altijd met veel interesse gevolgd, en afgelopen jaar ben ik lid geworden van Beter Oss. Zo hoop ik mee te kunnen werken om van Oss een nog mooiere, betere en veiligere stad te maken dan het al is. Ik kan enorm genieten van de mooie natuur in onze gemeente, en ga dan ook regelmatig wandelen, vissen en geocachen (een schatzoektocht op basis van GPS coördinaten) om de omgeving op mijn gemak in me op te nemen.

Binnen onze partij houd ik me vooral bezig met veiligheid en natuur, maar met vragen over het ouderen- of woonbeleid en het ondernemersklimaat in onze gemeente kan iedereen ook bij mij terecht. Samen maken wij ons er dan hard voor om de problemen die er zijn aan te pakken. Want heb ik het antwoord zelf niet, dan kan ik er in elk geval voor zorgen dat vragen bij de juiste persoon terecht komen.

Michael Nederkoorn woont al zijn hele leven in Oss, waar hij ook met zijn echtgenote hun zes-jarige zoontje Bram opvoedt. Sinds 2010 heeft hij zijn eigen schoenmakerij en sleutelservice aan de Eikenboomgaard in het centrum van Oss.

Volg Michael