Job Nieuwenhuizen

Biografie

Dat het volk direct zijn eigen vertegenwoordiging kiest, vind ik een prachtig principe. Als 18-jarige had ik dan ook maar wat graag willen stemmen op iemand van mijn leeftijdscategorie en die mijn idealen vertegenwoordigt. Nu ben ik drie jaar verder en doe ik een poging om zelf de persoon te zijn die ik toen op mijn stembiljet had willen hebben. Een persoon die wil dat dat alle leeftijdscategorieën, jong en oud, zich vertegenwoordigd voelen in de politiek. Die er voor wil zorgen dat genoeg te doen is voor is voor iedereen.

Festivals, sportevenementen en buurtavonden brengen ons samen. Die dienen we daarom dus ook te bevorderen. Ik roep iedereen op, maar vooral jongeren, om actief bezig te zijn met politiek. Heb je verbeterpunten of nieuwe ideeën om ons Oss beter te maken? Dan kan je mij altijd benaderen. Samen kunnen we het, daar ben ik van overtuigd.

Als ambitieuze Ossenaar heeft Job Nieuwenhuizen zich als doel gesteld de lokale politiek te verjongen. Hij volgde de cursus Politiek Actief van ProDemos en kwam er al snel achter dat Beter Oss het beste bij hem paste. Job studeert momenteel aan de Fontys Hogeschool in Tilburg.

Volg Job