Carlo Smits

Burgerlid
Biografie

Beter Oss heeft de afgelopen jaren veel bereikt. Na in de oppositie begonnen te zijn, hebben we de afgelopen vier jaar deel kunnen nemen aan de Osse regeringscoalitie. In die tijd hebben we veel van onze beloften waar kunnen maken. Samen met diverse gemeentelijke instanties heb ik me daar ook voor in mogen zetten. De inbreng van bewoners bij het woningbouwproject aan de Kapelsingel/Singel 40-45, het Urban Ox park, het kunstgrasveld van voetbalclub OSS’20 en de nieuwe accommodatie voor ontmoeten in Oss Zuid zijn enkele projecten waar ik met liefde aan meegewerkt heb.

Als burgerlid van onze partij houd ik mij voornamelijk bezig met sport, ontmoeten en cultuur, kermissen en evenementen en de Schadewijk. Daarin is het belangrijk om de communicatie tussen de gemeente en haar inwoners te verbeteren en versimpelen. Hierin hebben we al veel stappen kunnen maken, maar we zijn er nog niet. De komende periode wil ik hier dan ook graag mee door blijven gaan. Zodat de boodschappen van bewoners goed bij de gemeente overkomen en wij samen naar passende oplossingen toe kunnen werken.

Carlo Smits woont met zijn vrouw Maaike en kinderen Lars, Jorn en Indy in Oss. Hij raakte betrokken bij de lokale politiek door een bouwproject in zijn Schadewijk. Bezwaren vanuit de buurt werden niet gehoord, waarna Carlo samen met zijn buurtgenoten een bewonersgroep oprichtte en dit met succes veranderde.

Volg Carlo