Bert van Tilburg

Raadslid
Biografie

Wat leeft er onder de mensen en hoe kan ik daar als raadslid bij helpen? Dat was voor mij de belangrijkste reden om me aan te sluiten bij Beter Oss. Daarbij maakt het niet uit of het om grote of kleine zaken gaat. Afvalverwerking, een laadpaal op de juiste plek, overlast in de buurt, het kappen van bomen of visstekken voor onze sportvissers, het is voor Beter Oss allemaal even belangrijk.

Ik sta daarbij graag in persoonlijk contact met mensen, voor mij is dat tweede natuur. Als iemand de weg naar de juiste persoon of afdeling op het gemeentehuis niet weet te vinden, help ik ze waar ik kan, ongeacht het onderwerp. Daarom voel ik me ook zo op mijn plek bij Beter Oss. Het is een partij die zaken vaak anders aanpakt. We denken in oplossingen. Niet gericht op wie of wat er onder een bepaalde politieke stroming valt, maar puur op de lokale belangen en die van de inwoners van onze gemeente. Hoe zorgen we samen voor een beter Oss? Daar wil ik me voor blijven inzetten.

Bert van Tilburg is een geboren Ossenaar. Ondanks dat hij de gepensioneerde leeftijd inmiddels heeft bereikt, is hij nog lang niet van plan achter de geraniums te gaan zitten.

Volg Bert